Vad är unga arrangörer?

Unga arrangörer är till för dig som vill skapa ett event, arrangemang, tillställning, happening eller annat. En verktygslåda för dig oavsett om du erfaren eller inte.

Allt är möjligt om du har en idé och viljan att genomföra det. Det är upp till dig om det ska hända. Här på hemsidan erbjuder vi nyttiga kontakter och en arrangörshandbok för att du ska komma igång. Unga arrangörer är ett nätverk för de som vill arrangera i Hallands kommuner, oavsett om det är ett engångstillfälle eller mer långsiktigt arrangemang.

Här kan du hitta kontakter och se vad andra har gjort. Vill du ha en arrangörsutbildning så hittar du kontakter här för att skapa en eller använd arrangörshandboken som stöd.

Arrangörshandboken är skapad genom de erfarenheter som vi samlat utifrån tidigare arrangörsutbildningar. Hemsidan är skapad av unga vuxna och vuxna som har varit involverade i projektet Unga Arrangörer.

Avsändare är de tre kommunerna Kungsbacka, Varberg och Falkenberg som har varit engagerad i projektet unga arrangörer tillsammans med Riksteatern Halland med medel från Allmänna arvsfonden.

 

 

Kontakta oss på Facebook för mer info